Echipamente pentru automatizari industriale

Muller co-ax ag

Muller co-ax ag

Firma Muller co-ax ag [Germania] este specializata in proiectarea si producerea valvelor coaxiale.

Valvele coaxiale se caracterizeaza prin faptul ca elementul de obturare a fluidului este plasat coaxial cu corpul valvei si totodata in lungul traseului de fluid. Acest lucru precum si proiectarea cu presiune balansata confera valvei coaxiale o serie de avantaje in raport cu valvele conventionale: actionare rapida si repetabila - facand din valva coaxiala una dintre cele mai rapide valve, durata de exploatare mare de circa 10 ori mai mare decat valvele conventionale, domenii mari de debit controlat, executie compacta, operare de la zero bari, operare bidirectionala.

 

Fondata in 1960 firma Muller co-ax ag ofera peste 20. 000 de tipuri de valve care satisfac majoritatea cerintelor beneficiarilor. Utilizand un domeniu larg de tipuri de orificii, porti de conectare, configuratii de scaune si garnituri  si experienta acumulata in domeniu, specialistii co-ax ag ofera solutii pentru un numar practic nelimitat de aplicatii  in controlul mediilor fluide: vacuum, gaze, lichide, abrazive, vascoase, contaminate, agresive.  

Incepand de la proiectare si continuand cu selectarea materialelor, a furnizorilor, minimizind tolerantele in procesul de productie  si continuand cu testarea si verificarea finala se respecta cele mai inalte cerinte de calitate impuse de standardele si normele internationale.  

Firma Muller co-ax ag ofera: valve coaxiale, valve cartus, valve laterale, baterii de valve, valve pentru controlul presiunii, valve pentru controlul debitului, valve speciale, valve certificate.

 

Noutati

Sistem de calibrare a unui stand de test la Institutul de Termoelectrica al Universitatii...

detalii

Advantech lanseaza switch - urile Ethernet EKI-7710 cu tehnologie IXM Advantech anunta...

detalii

Traductoare de presiune si de nivel din otel inoxidabil marca Klay Instruments Klay...

detalii

Sensibilitate la debite mici- fiabilitate ridicata in masurarea debitelor gazelor de ardere...

detalii

Noua gama de senzori ultrasonici: UA18EAD si UA30EAD completeaza gama de senzori ultrasonici...

detalii
  Mai multe noutati
ABONARE NEWSLETTER
Nume:
Email:
Inscriere rightNewsletter
e-advantech.ro
 
Encodere.ro
Romdevices